Quickrepair

Spotrepair

Spotrepair is een benaming voor het plaatselijk bijspuiten van lakschade. Heeft u kleine schade aan uw auto? Bijvoorbeeld een (kleine) kras door uw autosleutel of takken? In veel gevallen is het mogelijk om alleen dat plekje te spuiten in plaats van het gehele onderdeel. Dit scheelt aanzienlijk in arbeid en dus in tijd en kosten.
De methode spotrepair maakt het mogelijk kleine schades aan o.a. bumpers en portieren snel en gemakkelijk te herstellen zonder gebruik te maken van een dure spuitcabine. De methode spotrepair is alleen mogelijk bij schade ter grootte tot maximaal een A4’tje. Heeft u dergelijke schade? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een vrij nieuwe techniek en deze is bijzonder goed geschikt voor kleine beschadigingen als gevolg van parkeer- en hagelschade. Bijna elke kleine deuk of bult komt in aanmerking voor deze nieuwe deuktechniek. Een voorwaarde is wel dat er geen lak is weggesprongen, want dan dient er alsnog gespoten te worden. Het grote voordeel is dat er geen kleurverschil optreedt, bovendien is het proces zeer vriendelijk voor het milieu. Ook realiseren wij met dit proces een kostenbesparingen van gemiddeld 50 procent.